Ο Τάσος Ζέππος και η Ελένη Γεωργιάδη συνεργάζονται στενά από το 1981. 20 χρόνια μετά, οι δύο αρχιτέκτονες δημιουργούν τη Zege architects, που απασχολεί αρχιτέκτονες, interior designers, αρχιτέκτονες τοπίου, σχεδιαστές και διοικητικούς υπαλλήλους. Ανάλογα με τις ιδιαίτερες απαιτήσεις του έργου, επαγγελματίες άλλων ειδικοτήτων όπως πολιτικοί και μηχανολόγοι μηχανικοί, μηχανικοί φωτισμού και ακουστικής ή γεωπόνοι συνεργάζονται με την ομάδα της Zege architects. Η πολυετής εμπειρία της περιλαμβάνει ποικίλα έργα, ξενοδοχεία, γραφεία-καταστήματα, ιδιωτικές κατοικίες, εκθέσεις κα. Αρχιτεκτονική, interior design, σχεδιασμός επίπλων, αρχιτεκτονική τοπίου, μελέτη εφαρμογής και επίβλεψη εργοταξίου συνθέτουν το ευρύ φάσμα υπηρεσιών που παρέχει η Zege architects. Οι φυσικές, ιστορικές και αρχιτεκτονικές ιδιαιτερότητες του έργου λαμβάνονται πάντα 
υπ’ όψιν, με αποτέλεσμα κατασκευές που διαπνέονται από σεβασμό στις αρχιτεκτονικές παραδόσεις ενός τόπου, το περιβάλλον και το τοπίο.
Σε διαρκή διάλογο με τον πελάτη, η Zege architects αντιμετωπίζει το design και την κατασκευή 
ως ενιαίο σύνολο και προτείνει λύσεις που διακρίνονται για την υψηλή αισθητική, την ισχυρή ταυτότητα και τη λειτουργικότητά τους. Οι ανάγκες και απαιτήσεις του τελικού χρήστη κατέχουν κεντρική θέση στη φιλοσοφία της και διαμορφώνουν τον τρόπο με τον οποίο συλλαμβάνει, σχεδιάζει και εφαρμόζει το έργο. Για να δημιουργήσει το ξεχωριστό ύφος της και να ανταποκριθεί στις ανάγκες των πελατών της, 
η Zege architects ενσωματώνει δημιουργικά τις νέες τάσεις και εξελίξεις στη σύγχρονη αρχιτεκτονική και χρησιμοποιεί τις τεχνολογικές καινοτομίες. Διεθνώς αναγνωρισμένη εταιρεία, έχει έντονη παρουσία με πληθώρα δημοσιευμένων έργων της σε Ευρώπη και Ασία (Ελλάδα, Τουρκία, Αίγυπτο, Ιταλία, Βουλγαρία, Ρουμανία, Ισπανία, Γαλλία, Γερμανία, Βέλγιο, Κορέα και Κίνα). Ορισμένα από τα έργα της που έχουν διακριθεί είναι: The Met hotel, Fresh Hotel, Αστέρας Βουλιαγμένης και πολλές ιδιωτικές κατοικίες. Η zege architects είναι μέλος: Ελληνο-Ινδικού επιμελητηρίου, Design Lobby.Asia και του ΕΒΕΑ.

PEOPLE

zege architects ©2021 all rights reserved | web design mozzarella.studio

μπανερ ελληνικό

Τάσος Ζέππος

Αρχιτέκτων
Ο Τάσος Ζέππος γεννήθηκε στη Ζάκυνθο το 1951. Αποφοίτησε από την Αρχιτεκτονική Σχολή του Πολυτεχνείου του Τορίνο το 1980 και είναι μέλος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας (ΤΕΕ) 
από το 1982.

Ελένη Γεωργιάδη

Αρχιτέκτων Τοπίου
Η Ελένη Γεωργιάδη γεννήθηκε στην Αθήνα το 1957. Σπούδασε Αρχιτεκτονική Τοπίου στην Αρχιτεκτονική Σχολή Athenaeum της Λωζάνης και αποφοίτησε το 1981.

Name Surname

Position

Name Surname

Position

Name Surname

Position

Name Surname

Position
Μετάβαση στο περιεχόμενο