1 of 10
Text by: Ioanna Kazakou

EN

The vacation residence in Kionia of Tinos consists of two separate buildings, with a large inner yard connecting the two volumes. In this way, functions do not interfere with each other, while the buildings complement one another to form a comprehensive whole. An unobstructed view to the pool and sea is enjoyed from the common spaces of the first building and the bedrooms in the second one. The buildings follow the inclination of the ground, while stone and wood fully ensure their integration in the natural landscape.

GR

Την εξοχική κατοικία στα Κιόνια της Τήνου συνθέτουν δύο ξεχωριστά κτίρια, με μια μεγάλη εσωτερική αυλή να συνδέει τους δύο όγκους. Με αυτό τον τρόπο, η μία λειτουργία δεν παρεμβαίνει στην άλλη, ενώ τα κτίρια αλληλοσυμπληρώνονται για να δημιουργήσουν ένα περιεκτικό σύνολο. Από τους κοινόχρηστους χώρους στο ένα κτίριο και από τα υπνοδωμάτια του δεύτερου κτιρίου, μπορεί κανείς να απολαύσει ανεμπόδιστη θέα στην πισίνα και στη θάλασσα. Η αξιοποίηση των κλίσεων του εδάφους, η πέτρα και το ξύλο διασφαλίζουν την απόλυτη ενσωμάτωση των κατοικιών στο φυσικό τοπίο.