1 of 16
Photos by: Erwin Mastallier, Vangelis Paterakis Text by: Ioanna Kazakou

EN

This residence and its two guest houses at Kalivia beach of Tinos are almost invisible in the
landscape of the island, following its inclination, making use of its stone and marble. A few
stairs lead to the pool, a stone kiosk offers an ideal shelter from the strong sun and the yards
are totally protected from the wind. In the interior of the residence, tinted plasters on the walls
are in a dialogue with the white wooden floor and roof and concrete furniture are combined with
objects in modern lines and light tones. Comfort and functionality in a fresh environment offer
moments of absolute relaxation and real human contact.

GR

Η κατοικία με τους δύο ξενώνες της στην παραλία Καλύβια της Τήνου είναι σχεδόν αθέατη
στο τοπίο του νησιού, μιμείται τις γραμμές του, ακολουθεί την κλίση του, αξιοποιεί την πέτρα
και το μάρμαρό του. Μερικά σκαλάκια οδηγούν στην πισίνα, ένα πέτρινο κιόσκι προσφέρει
ιδανικό καταφύγιο από τον δυνατό ήλιο, στις αυλές η προστασία από τον αέρα είναι απόλυτη.
Στο εσωτερικό της κατοικίας, χρωματιστοί σοβάδες στους τοίχους συνομιλούν με το λευκό
ξύλο στο δάπεδο και την οροφή και χτιστά έπιπλα συνδυάζονται με αντικείμενα σε μοντέρνες
γραμμές και ανοικτούς τόνους: Άνεση και λειτουργικότητα σε δροσερό φόντο, για στιγμές
απόλυτης χαλάρωσης και ουσιαστικής επικοινωνίας.