1 of 21
Photos by: ERWIN MASTALLIER Text by: Ioanna Kazakou

EN

Situated between two squares, this three-storey residence in Filothei has unquestionably
privileged coordinates. The strong presence of wood on the facades of the building softens
its rigid lines and connects it harmoniously with the garden, where water alternates with grass
and trees. In the interior of the residence, open spaces with clean surfaces and big openings
create an atmosphere of bohemian luxury, reinforced by an elegant mix & match of furniture
and decorative objects.

GR

Ανάμεσα σε δύο πλατείες, η τριώροφη κατοικία στη Φιλοθέη έχει αναμφίβολα προνομιακές
συντεταγμένες. Η έντονη παρουσία του ξύλου στις όψεις του κτιρίου απαλύνει τις αυστηρές
γραμμές του και το συνδέει αρμονικά με τον χώρο του κήπου, όπου το νερό εναλλάσσεται με
το γρασίδι και τα δέντρα. Στο εσωτερικό της κατοικίας, ενιαίοι χώροι με καθαρές επιφάνειες
και μεγάλα ανοίγματα διαμορφώνουν ατμόσφαιρα μποέμ πολυτέλειας. Ένα κομψό mix &
match επίπλων και διακοσμητικών την ενισχύει.