1 of 9
Photos by: Ch. Louizidis - K. Glinou Text by: Ioanna Kazakou

EN

Built on a steep slope of Drafi’s hills, this residence develops in four levels and enjoys an unhindered view of the natural landscape. All its interior spaces are connected with the exterior ones: the living room is connected with the pool and the bedrooms with the garden. Elements of industrial aesthetics like walls of rough concrete boost the bold geometry of the building and contribute to its minimal elegance and luxury.

GR

Χτισμένη σε μια απότομη πλαγιά στους λόφους του Ντράφι, η κατοικία αναπτύσσεται σε τέσσερα επίπεδα και απολαμβάνει ανεμπόδιστη θέα στο φυσικό τοπίο. Όλοι οι εσωτερικοί χώροι της συνδέονται με τους εξωτερικούς, όπως το καθιστικό με την πισίνα και τα υπνοδωμάτια με τον κήπο. Στοιχεία βιομηχανικής αισθητικής, όπως τοιχία από εμφανές μπετόν, ενισχύουν τη δυναμική γεωμετρία της και συμβάλλουν στην απέριττη κομψότητα και πολυτέλειά της.