1 of 5
Built Area: 200 m2 Photos by: Dimitris Benetos Text by: Ioanna Kazakou

EN

The headquarters and showroom of the Foss lighting design company coexist in a space distinguished by fluidity and transparency. The different uses of the space develop along an axis that also serves as circulation zone for personnel and clients. Linear design and a gallery-like atmosphere compose the aesthetic identity of the space and put forward the sophisticated lights of the company.

GR

Τα κεντρικά γραφεία και το showroom της εταιρείας lighting design Foss συνυπάρχουν σε έναν χώρο που διακρίνεται για τη ρευστότητα και τη διαφάνειά του. Οι διαφορετικές χρήσεις αναπτύσσονται κατά μήκος ενός άξονα, ο οποίος λειτουργεί και ως ζώνη κυκλοφορίας για προσωπικό και επισκέπτες. Γραμμικός σχεδιασμός και ατμόσφαιρα γκαλερί συνθέτουν την αισθητική ταυτότητα του χώρου και αναδεικνύουν τα σοφιστικέ φωτιστικά της εταιρείας.